Laddar matkassar

Om Matkassedirekt

Matkassedirekt scannar dagligen av nätet efter relevanta matkassar. Den data vi samlar in lagras och behandlas i en databas innan den presenteras på ett enkelt och visuellt sätt för våra besökare.

Vi är måna om att alla ska kunna använda våra tjänster och produkter - oberoende vilken enhet du surfar ifrån. Matkassedirekt är lättnavigerad och enkel att använda även för personer med funktionshinder som kräver specifika screenreaders. Matkassedirekt är responsiv vilket medför att utseendet automatiskt anpassar sig efter alla typer av skärmar och enheter.

Vårt mål är att vara den mest kvalitativa webbsidan inom vårt område. Vi strävar efter att all information och all data alltid är 100% korrekt och uppdaterad.

Matkassedirekt är en jämförelseportal. När du klickar på en produkt, ett erbjudande eller en tjänst så skickar vi dig vidare till våra samarbetspartners och det är där du slutför köpet/jämförelsen av produkter/tjänster/resor.

Du kan inte köpa produkter/resor eller något annat direkt från oss. Du kan inte heller teckna några typer av abbonemang eller köpa tjänster direkt ifrån oss.

Matkassedirekt är en startup baserad i Stockholm, Sverige och ägs av myTaste AB (556710-8757).

Kontaktuppgifter:

myTaste AB
Birger Jarlsgatan 6B, 7 tr
114 34 Stockholm
Sweden

Kontakta oss

Hur fungerar Matkassedirekt

Matkasse direkt samlar in och kategoriserar leverantörer av matkassar efter t.ex utbud, leveransort, pris, betyg, popularitet mfl.

Vi är en portal där du kan kvalitetssäkra ditt val av matkasse. De aktörer som listas hos oss kan du lita på. Alla är välkända och du kan känna dig trygg att ingå avtal med någon av dessa.

INFORMATION

Matkassedirekt ägs och drivs av
Speqta AB (556710-8757)

Kontaktuppgifter
Speqta AB
Kungsgatan 64, 3 tr
111 22 Stockholm


Matkassedirekt © 2022